Uncategorized

Wat is jouw tip? 

  

Het is alweer een tijdje zo ver .. Waarom is het zo lastig om die mushaf vast te pakken en gewoon te gaan lezen? Is het omdat ik dan meteen zoveel tegelijk wil doen of .. Wat is het eigenlijk? Soms heb ik overal antwoord op, maar vaak ook niet. Ik word daar dan zo moedeloos van. Subhaan Allah. In je hoofd lijkt het zo makkelijk, je weet precies wat je moet doen en hoe je het kunt aanpakken, maar om daad bij het woord te voegen wordt je al snel afgeleid en zie je veel sneller wat je nog niet gedaan hebt aan het huishouden etc. 
Hoe zet jij die knop om? Of werk jij er juist naartoe? Deel je tips en ervaringen hieronder in de comments, alsjeblieft.

Een gedachte over “Wat is jouw tip? 

  1. Een goede tip is simpelweg boek binnen handbereik hebben dus op een plek waar je het altijd ziet. En even timer zetten voor bijvoorbeeld 5 minuten of 15 minuten waarbij je enkel uit de quraan gaat lezen. En ter bewustwording heeft het volgende mij veel geholpen; elke avond voor je gaat slapen vraag je dan af wat je voor goeds (goede daden) hebt gedaan om het paradijs te betreden.

Plaats een reactie