Uncategorized

De Palestijnen zijn ook MENSEN!

Zucht ..

Het hele land staat op haar kop, omdat er een vliegtuigramp heeft plaatsgevonden. Massaal verandert men zijn/haar status en profiel foto om steun te betuigen .. en echt waar, niet meer dan logisch. Dit getuigt van menselijkheid! Dit  getuigt van medeleven en liefde voor elkaar. Maar beperken wij onze menselijkheid en medeleven enkel tot de mensen die wij kennen? Alleen als het onze landgenoten betreft? Of als het iemand is die iemand kent die jij kent? Was het niet zo dat elk leven kostbaar is en dat elk mensenleven dat aan onrecht deze wereld verlaat er één te veel is??
Waarom zijn het dan altijd dezelfde die wat plaatsen als het gaat om het onrecht dat de Palestijnen wordt aangedaan. Het onrecht dat in Syrië gebeurt? Of waar dan ook ter wereld. Does anyone care?

Er is geen kracht noch macht dan die van Allaah, de Heer der Werelden!!

De doden in Palestina hebben in de afgelopen weken de 800 gepasseerd. Er zijn meer dan 5000 gewonden en dan zijn er mensen zich meer zorgen maken om hun iPhone als die een landing maakt dan wanneer een raket een landing maakt!! Wat is dit toch met ons?

gazas children

Laat je stem horen! Zij willen onze monden snoeren, maar wij gaan door! De wereld moet wakker worden, maar laten we beginnen met ons eigen land! Laten we beginnen met de schapen hier in dit land, die nog steeds geloven wat de media ze voorschotelt. Begin bij je familie, je buren en je collega’s. Laat zien wat er in de wereld gebeurt en over gezwegen wordt. Deze mensen hadden je ouders kunnen zijn! Je broertje of zusje, je neef of nicht. Je tante, je oom. Je opa of je oma. Het had je kind kunnen zijn!

Wil je ergens over klagen? Klaag dan hierover! Wil je Allaah iets vragen? Vraag Hem dan om de overwinning voor onze broeders en zusters!

Deze slachtoffers hebben recht op ons! Ook zij zijn mensen!!!

Plaats een reactie